De originele BOMBARDINO! recepten.
De Bombardino is dé Italiaanse hit: romig, verwarmend en perfect voor elk gezellig moment. Gemaakt van eigeel, melk en rum geniet je in een handomdraai van dit klassieke drankje. Ontdek hier de lekkerste Bombardino recepten – van de originele versie met slagroom en kaneel tot verrassende variaties voor thuis.

Hét originele BOMBARDINO! recept
De BOMBARDINO! zoals deze bedoeld is.
Verwarm de BOMBARDINO! langzaam in een pannetje op laag vuur tot 50(au-bain-marie geeft het mooiste resultaat). Niet laten koken, enkel goed opwarmen.
Schenk de warme BOMBARDINO! in een eventueel voorverwarmd glas.
Garneer royaal met een toef slagroom.
Bestrooi licht met kaneelpoeder.
Serveer direct en geniet! Gebruik een helder, taps glas zodat de gele drank en de witte slagroom mooi contrasteren.

CALIMERO!
De BOMBARDINO! met een verrassende twist: Een shot Espresso.
Verwarm de BOMBARDINO! langzaam in een pannetje op laag vuur tot 50 graden celsius (au-bain-marie geeft het mooiste resultaat). Niet laten koken, enkel goed opwarmen.
Schenk 2cl warme BOMBARDINO! in een eventueel voorverwarmd glas.
Voeg een shot espresso toe.
Garneer royaal met een toef slagroom.
Bestrooi licht met kaneelpoeder.
Serveer direct en geniet! Gebruik een helder, taps glas zodat de gele drank en de witte slagroom mooi contrasteren.